Tuesday, May 21, 2013

:: BANDUNG :: PART II

Kali ini mahu berkongsi pengalaman ke Bandung
Last entry, saya ceritakan ttg pengalaman pertama naik flight..
kan?
But for this entry, saya nk share experience 1st day at Bandung..

Ok
1st day di sana sangat best..
sebb apa??
sebb dapat shopping!!!!!! Yihaaaaa!!!!
manyak syokkkkk wooooooo
hihi.. 

Lokasi kami menghabiskan duit adalah PASAR BARU
Mmg murah2 kain dia... so, sesapa yg nak shopping leyh pegi ke Pasar Baru k..
Mmg puas hati.. 
Ok... be4 sampai ke situ, kami mengambil "ANGKUT"
Angkut tu adalah nama kenderaan awam di sana... rupanya dpt van..
Ada buruk ada yg baru.. Tapi kan, bila naik ni best..
Dapat udara free sbb bila jalan.. (^_^)
ok.. kat bawah ni saya share macam mana rupa angkut tuh k...




Sesampai je kami di sana, bnyak sbnrnya kedai yg msih belum dibuka..
Tapi itulah, disebbkan kami terlalu excited.. tunggu la..
hehehe.. Nama pon berjalan kan.. pusing2 dulu be4 pilih yang mana berkenan di hati..
Mahu lihat bagaimana keadaan di pasar baru??
jom!!!

Kami ote ke Pasar Baru

Pilih2.. bayar je


K.aini borang sakan











Merata2 org berniaga



Handbag.. sori, xberminat

Jalan masuk ke Pasar Baru




Ok kawan2
Sgt penat ok berjalan2 di dalam pasar ni.. lenguh lutut.. sakit tangan.. 
sakit otak..
kena bersesak... kena pndai tolak org yg offer jual brang...
kena kuat mental.. law x sume benda nak beli..
hehehe
Tapi kt sini mmg terkenal dgn t-shirt bandung.. key chain... baju sulam..
cantik2... murah2..
Mari tgk hasil jelajahan saya di sini..
(^_^)

Kain pasang utk beradik perempuan


Telekung design baru


Kerongsang


Utk yg tersyg


Saya punyeeeee


Penanda buku




Keychain & pelekat



Kemeja

                                 
T-shirt 

Ok..
berjumpa di lain entry
sudah penat
bye

No comments:

Post a Comment