Friday, November 30, 2012

Padang Besaq????? Besttttt woooooo

Hai kawan2
Entry kali ni mahu berkongsi pengalaman sy & kawan2 bercuti di kedah & perlis
Percutian kami ni bersempena dgn wedding kwan yg bernama huda

1st place yg kami pgi adalah padang besaq!
Spe pernah gi, Tahniah!
Sape yg blom berkesempatan, sy syorkan pergilah
(^__^)

Sebb apa sy syorkan??
Sebb.. selain makan angin anda boleh membeli belah
Murah2~!!!!!!
xcaye?
Pergilah sendiri & anda akan dpt jawapannya.. heeeee

Mlas nak ngarut banyak2
mari lihat gambar!

Gambar semasa otw... banyak pemandangan yg cntik2..
subhanallah!!!!
Indah ciptaan Allah

Otw ke PB


SUBHANALLAH!
Cantik Pemandangan sepanjang otw







Superb!!

Sampai sudah
Sampai je kami di padang besaq, benda 1st di cari adalah makanan..
lapaq woo...
mari tgk aksi ketika makan!


Waiting!!


Makan Time!! Muka penat


K.aini punye makanan.. Ni yg paling menarik.. yang len biasa jek...
 pulut durian... 


Pulut Mangga

Dah settle bab makan, truskan niat sbenar dtg padang besaq iaitu sopink...
agak besar tempatnya... ramai orang.... sesak.. tpi MURAH!!!!
bawah ni;ah hasil masing-masing
Kat sini beli xbnyak sgt sbb nak fokus utk next day plak


Dah nak balik!


ok... next day nye kami ke WANG KELIAN, PERLIS
Entry itu akan sy update later k...

Jumpa lagi !!!!

Night Scene



No comments:

Post a Comment