Sunday, December 4, 2011

Wedding My SAHABAT


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
cntik kan dia????
tersgtlah cantik!!!!
ni la SAHABAT saya!!!!!!
kamu sgt cantik NADIA~~ seyes xtipu.. (^_^)
Utk Pngtahuan korg2....
sejujurnye dia xpayah makeup pon dh cntik....
law di makeup2.....amek kau!! mcm ayu raudhah seyh~~
hehehehe...



yang ni la En Suhaili Shuaib a.k.a abg syg sahabat saya!
hehehe.... mcam ustz kan???
alhamdulillah......
"Jodoh Yg baik hanyalah utk org yg baek"



Ni pic masa akad nikah...maybe! (^_*)
cantik~~~



TO MY SAHABAT SYG..... NADIA....

Tahniah kerana telah bertemu dgn Adam tulang rusuk ko..... sebagai seorang kawan, aku tumpang gembira di atas ikatan yang telah terbina.....& aku percaya ko pon turut gembira kan?? hehehe.... law x, xkan ko terima dia sebagai pelengkap & pelindung dalam diri ko kan? kan2? hihi..... seyes Nadia..... aku teramat gembira atas kegembiraan ko.... uhuk! mengalir air mata aku.......


Dulu.... time kita sekolah.... ko selalu cakap aku ramai peminat..... n ko xda peminat.....tapi tgk skrg...ko kawen dulu..... tu tandanye, ko lagi ramai peminat dari aku.... sebb apa? ko cntik....ko baek...sebb tu ko kawen lu dri aku..... opppsssss lupa... ko kawen selepas Kak Yus kawen....
so,..... antara kita bertiga.... aku jekla yang xkawen lagik kan!!
sedeyh!!!!!


Nadia.... Jadilah seorang isteri yang terbaek utk suami tersayang yer sahabat,.... seorang isteri yang sentiasa menjaga maruah diri & suami di mana2 jek ko berada.....
jadilah seorang isteri yang taat & baek utk suami....
insyaALLAH...Redha ALLAH sentiasa mengiringi perjalanan hidup ko.....
& insyaALLAH, Redha suami juga ada bersama ko...
ingat ye!!!
penting tuh!!! hihi....

aku syg ko nadia..... maafkan aku andai selama kita kenal ada tingkah laku n perkataan aku buat ko terluka... buat ko kecewa...
aku taw....mesti ada kan?
sebb...... aku xsebaik ko.....
maafkan aku yer.....
pasni xtaw bila lgik dpt lepak2 cm dulu....
xtaw lgik bila dpt kacaw2 ko....
sebb ko dh ada suami....
payah la nak kacaw org yg dh bersuami....
tpi xpa.... aku faham...
ko dah ada komitmen terhdap r/tangga....
"Rumahtangga & perkahwinan memerlukan komitmen yang sangat banyak"
ingat yer!!

TO EN SUHAILI SHUAIB... a.k.a SUAMI NADIA...

Jaga sahabat saya baek2 yer...... jaga & sayangilah dia seperti En Suhaili menjaga diri sendiri taw....
didiklah nadia menjadi isteri yang baek.....
& bimbinglah dia mencapai keberkatan r/tangga bersama2 yer....


ok.... itu sahaja utk entry kali ni....

saya sebenarnye speechless!!!
xtaw nak tulis apa utk my SAHABAT....

just 1 things aku nak ko taw nadia....


AKU SAYANG KO~~ SAYANG KO SGT2...

bye semua!!!!!!!