Wednesday, September 14, 2011

< Merayakan Raya >

Sonoknye raya....
sape xsuke raya kan....paling sonok dak2 kecik la...
law kt umah tu, anak2 sedara aku la ha paling seronok....
sebab
nye dapat men bunga api.......men mercun....
n yg paling best...tahun ni diorg dapat duit raya dari aku!

hbs duit Mak teh taw!
hahahaha.....
sebbnya, tahun ni sudah bekerja.....
Makanya, duit terpaksa disalurkan kepada mereka....



ok.... utk tahun ni dalam sejarah....
aku lgsung tidak menyentuh ketupat yang di
masak oleh mak...

sebab pa aku pown tataw.... bila terasa nak makan, bukak2 periuk...
mak!!!! ketupat dh hbs......akak xmakan pown lgik.......
huhu...
mak cakap padan muka hang! selalu mcm tu.....sape suh xmakan...kan dh h
bs...
uhuk!!!!!
xpalah mak.....akak xsuke sgt makan pul
ut....nak jamah jek....
x kisah pown.....
(^_^)



pagi raya.....syahdu giler!! siyes!!!
for the 1st time in my life.....
Abah ngs t'esak2....1st time jgak tgk abah yg selama ni cool....jarang ngs...tetiba ngs cenggitu!!
aku apa lgik....msuk trus bilik....xsnggup nak tgk
abh cmtuh....
kenapalah hati mereka keras ya ALLAH!!!
tgah2 ngs 'WAFA' a.k.a anak sedara ckp...
Mak Teh jganlah ngs yer....law mak teh sedyh, wafa pown sedeyh...
wafa syg mak teh.....papa pown tgah ngs kt luar.....
huhu...bapak ko la ni buat aku ngs!!
alahai sayang~~ ko buat air mata mak teh mcm air terjun nak!!!
kecik2 dah bijak~~ besar2 kang lagi bijak gamaknye..insyaALLAH....


ok.. stop cite sedeyh2..

raya mana leh sedeyh2 kan...
kan2..kan?
hihi...

ok... nak cite psal open house....
bnyak jgak jemputan tahun n...mklumlah bila dh bekerja...dah ada rakan sepejabat....
dah ada stdnt....bnyak yg menjemput
....
tapi kepada sesiapa yang menjemput, tpi sya x dpt m'hadirkan diri...
maaf la yer.....

masa membataskan segla2nya...

ok....Jom tgk pic2 yang sempat di "snap" semasa open house.....




ini semasa di rumah kak CT a.k.a ustazah zubaidah....


ni pown same....cntik umah kak ct!!!



ok dah! dh mlas nak upload...jmpa di laen episod!!

daaaaaaaaaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment